Design Management Netwerk goes AgriMeetsDesign @ZLTO

De design managers van DMN troffen elkaar in een totaal andere omgeving, buiten de randstad in het inspirerende ‘boerenhuis’ van ZLTO. Verhalen over AgriMeetsDesign 2013 en de – al dan niet individuele- plannen voor 2014 brachten de aanwezige deelnemers in agri-innovatiesferen. Leuk was het met deze mensen een denkoefening te doen over De Boerderij van […]

Factor-i does Project-O with many others!

Afgelopen maanden heeft Factor-i samen met Zilverwerk, Marcel Sloots, en veel anderen gewerkt aan Project O, een onderzoek-, bevraag- en verbeeld-project over de toekomst van het ouder worden. Tijdens Dutch Design Week 2014 gebruikt Project O het Stadhuis als een ontmoeting- en co-design plaats. Bezoekers kunnen hun ideeën en wensen vormgeven over hoe ouder worden […]

Factor-i FARM::LAB @ CREA Italy

Factor-i brought a customized FARM::LAB approach that combines design thinking and creative problem solving, to the CREA Conference 2014 in Sestri Levante. With a small group of participants two interesting approaches against Food Waste were elaborated within one and half hour. One group focussed on making a first sketch of the global food system with […]

AgriMeetsDesign FARM::LABS Capital D, AMD project

During the Dutch Design Week 2013 (DDW) farmers, designers, entrepreneurs, government and knowledge workers collaborated on the development of new concepts for the food system. Designers Cindy van den Bremen, Lotte van Wulfften Palthe, Florian de Visser and Yoni Lefèvre designed tools and a process for co-design. Stans and Ingrid facilitated the five FARM::LABS on […]

De design managers van DMN troffen elkaar in een totaal andere omgeving, buiten de randstad in het inspirerende ‘boerenhuis’ van ZLTO. Verhalen over AgriMeetsDesign 2013 en de – al dan niet individuele- plannen voor 2014 brachten de aanwezige deelnemers in agri-innovatiesferen. Leuk was het met deze mensen een denkoefening te doen over De Boerderij van de Toekomst volgens de FARM::LAB methode. Geïnspireerd door een set toepasselijke kaarten deelden de gasten hun ideeën over het boeren nu en hoe dat misschien naar de toekomst anders zou moeten zijn. Daarna bouwden grotere groepen aan concepten die direct naar meer smaakten.